Soyulmuş Patates Ve Soğan Hakkında

HAKAN GIDA TARIM ÜRÜNLERİ yemek üretimi yapan işletmelerin ihtiyacı olan patates ve soğanları işleyerek (kabuğunun soyulması, ihtiyaç duyulan ölçü ve şekillerde kesilmesi, yıkanması ve kalibre edilerek paketlenmesi) tencereye girmeye hazır hale getirmekte ve sektörün önemli bir ihtiyacını karşılamaktadır.

İstanbul / Sultanbeyli’nde 2016 yılında faaliyetine başlayan  ‘’ SOYULMUŞ PATATES VE SOĞAN’ markası ile işlemekte olduğu ürünlerin tamamını taze olarak sevk etmektedir.

Günlük sipariş ve günlük sevkiyat ile zamanında üretim (JUST IN TIME) mantığı ile hizmet vermekte olan HAKAN GIDA TARIM ÜRÜNLERİ yıllık 150.000 ton sebze işleme kapasitesi ile yemek firmaları, yemek üretimini kendi yapan işletmeler, Oteller, Lokanta ve Cafe’lere hizmet vermektedir.

Soyulmuş Patates Ve Soğan

Soyulmuş Patates Ve Soğan, Tarım ve Hayvancılık sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Sultanbeyli ilçesinde olan Soyulmuş Patates Ve Soğan, Tarım ve Hayvancılık kategorisinde hizmet veren firmadır. Sultanbeyli ilçesinde Tarım ve Hayvancılık arandığında Soyulmuş Patates Ve Soğan olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Sultanbeyli ilçesinde Tarım ve Hayvancılık için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Soyulmuş Patates Ve Soğan hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Tarım ve Hayvancılık hakkında ki bilgilere ve varsa Soyulmuş Patates Ve Soğan fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Soyulmuş Patates Ve Soğan konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Soyulmuş Patates Ve Soğan için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Soyulmuş Patates Ve Soğan için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Tarım ve Hayvancılık arayanlar için İSTANBUL Tarım ve Hayvancılık nasıl giderim, İSTANBUL Tarım ve Hayvancılık nerede, İSTANBUL Tarım ve Hayvancılık yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Soyulmuş Patates Ve Soğan firmasına ulaşabilirsiniz.

Soyulmuş Patates Ve Soğan mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Soyulmuş Patates Ve Soğan iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Soyulmuş Patates Ve Soğan sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Tarım ve Hayvancılık için Soyulmuş Patates Ve Soğan sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Soyulmuş Patates Ve Soğan sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Soyulmuş Patates Ve Soğan sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Tarım ve Hayvancılık hakkında bilgi almak için Soyulmuş Patates Ve Soğan telefon numarası üzerinden yada Soyulmuş Patates Ve Soğan adresinden Tarım ve Hayvancılık konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Tarım ve Hayvancılık nerede, İSTANBUL Tarım ve Hayvancılık nasıl giderim, İSTANBUL Tarım ve Hayvancılık yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Tarım ve Hayvancılık ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın