Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi Hakkında

Emre Fidancılık Olarak Fidan işiyle 1991 yılından bu zamana devam etmekteyiz.. Fidan ve fidancılıkta Türkiye'ye kaliteli fidan üreterek ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya çalışmaktayız.

Ceviz Fidanı ve, badem Fidanı ve meyve fidanı işinde Emre Fidancılık olarak birinci hedefimiz; aşılı ve sertifikalı geliştirilmiş anaçlarımızdan alınarak üretilen fidan çeşitlerini,ülke geneline ve yurtdışına pazarlamak;bu fidanlardan en kısa sürede en fazla ürünü elde edebilmektir.Örneğin;Yerli Ceviz fidanı çeşitlerinden 20 gün geç çiçeklenen, Yabancı cins Ceviz fidanı olan Chandler, Pedro, Fernor, ; bademde de Ferragnes , Ferraduel ve Ferrastar, Texas, Nonpariel, gibi üstün verimli fidan çeşitleri de üreterek ülkemiz çiftçisine hizmet etmeye çalışmaktayız.

Kurduğumuz fidan bahçelerinden elde ettiğimiz üstün vasıflı ürünleri görünce ne kadar doğru bir iş yaptığımızı daha iyi anlamaktayız.

Fidan dikmeden önce iyi bir toprak analizi ve doğru fidan çeşidine dikkat edilmelidir.Öyle ki bir fidan dikildikten yıllar sonra istediğiniz ürünü elde edemezseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Bunun için lütfen doğru bölgeye doğru çeşit kullanalım.Üretmiş olduğumuz Ceviz ve Badem fidanı çeşitlerimizin tamamı Tarım ve Köy işleri Bakanlığı tarafından onaylı ve sertifikalıdır.

Devlet 10 dönüm ve üzerinde sertifikalı fidan ekenlere dönüm başına 100 TL geri ödemesiz destekleme vermektedir.

Fidan çeşitlerimizi gelin yerinde görün.Karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyarız. .

Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi

Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi, Tarım ve Hayvancılık sektöründe hizmet vermektedir. BALIKESİR ilinde Bandırma ilçesinde olan Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi, Tarım ve Hayvancılık kategorisinde hizmet veren firmadır. Bandırma ilçesinde Tarım ve Hayvancılık arandığında Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. BALIKESİR da Bandırma ilçesinde Tarım ve Hayvancılık için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Tarım ve Hayvancılık hakkında ki bilgilere ve varsa Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi için yol tarifi de alabilirsiniz. BALIKESİR da Tarım ve Hayvancılık arayanlar için BALIKESİR Tarım ve Hayvancılık nasıl giderim, BALIKESİR Tarım ve Hayvancılık nerede, BALIKESİR Tarım ve Hayvancılık yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi firmasına ulaşabilirsiniz.

Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi sosyal medya hesapları varsa BALIKESİR da bulunan Tarım ve Hayvancılık için Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Tarım ve Hayvancılık hakkında bilgi almak için Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi telefon numarası üzerinden yada Emre Fidancılık - Ceviz Üretimi adresinden Tarım ve Hayvancılık konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

BALIKESİR firma rehberi ile BALIKESİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, BALIKESİR nöbetçi eczane, BALIKESİR taksi telefonu ve BALIKESİR çilingir telefonu gibi BALIKESİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. BALIKESİR Tarım ve Hayvancılık nerede, BALIKESİR Tarım ve Hayvancılık nasıl giderim, BALIKESİR Tarım ve Hayvancılık yol tarifi ve BALIKESİR en yakın Tarım ve Hayvancılık ulaşabilirsiniz. BALIKESİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın