Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici

Servis – Tamir

Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici Hakkında

“25 Yıllık Deneyim”

Şirketimiz

1993 yılında Uşakta Oto Bakım ve Onarım Hizmeti vermek amacıyla Celal Eryiğit tarafından kurulmuştur.1995 yılında otomotiv yedek parça hizmeti vermeye başlamış ve Şirketleşerek Eba Motor Revizyon Kaynakçılık Oto Çekme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini kurduk.Oto Bakım ve Yedek Parça hizmeti yanısıra 1996 yılında yolda kalan müşterilerimizin yol yardım ihtiyaçını karşılamak için geniş araç filomuz ve deneyimli ekibimiz ile Oto KurtarmaYol Yardım hizmeti vermeye başlamıştır.1997 yılından itibaren Ülkemizin önde gelen Assistans firmaları ile çalışmaya başlamıştır.Uzun yılların tecrübesi ile Dürüst ve Deneyimli Ekibi ile uygun fiyat politikası ile 7 Gün 24 Saat Oto Kurtarma, Yol Yardım, Oto Kurtarıcı, acil araba  Çekici , Forklift Nakliyesi, Ahtapot Vinç ve Kiralık Forklift Hizmetleri alanlarında faaliyet göstermekteyiz..28.03.2011 tarihinde Eryiğit Oto Kurtarma OtoPark Nakliyat Bilişim ve Otomotiv San Tic Lİmited Şirketi ile Birleştirilerek; Eryiğit Oto Kurtarma OtoPark Nakliyat Bilişim ve Otomotiv San Tic Ltd Şti ticari ünvanı ile faaliyetini sürdürmektedir.2014 yılında ise 2014 model dizel yakıtlı ve triplex asansörlü forkliftleride filomuza dahil ederek uşak ili ve çevresinde saatlık,günlük,aylık kiralama seçenekleriyle forklift kiralama sektöründe hizmetinizdeyiz.2015 yılında ise 35 tonluk çift kırma hiyap vinçle kiralık vinç,vinç işletmeciliği,makina kaldırma ve taşıma,reklam ve totem nakliyesi montaj işleri,konteyner taşıma ve indirme, elektrik direği dikme ,saatle, haftalık ve aylık vinç kiralama hizmetleri sepetli vinç hizmetleriyle hizmetinizdeyiz.

Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici

Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici, Servis – Tamir sektöründe hizmet vermektedir. UŞAK ilinde Uşak ilçesinde olan Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici, Servis – Tamir kategorisinde hizmet veren firmadır. Uşak ilçesinde Servis – Tamir arandığında Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. UŞAK da Uşak ilçesinde Servis – Tamir için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Servis – Tamir hakkında ki bilgilere ve varsa Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici için yol tarifi de alabilirsiniz. UŞAK da Servis – Tamir arayanlar için UŞAK Servis – Tamir nasıl giderim, UŞAK Servis – Tamir nerede, UŞAK Servis – Tamir yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici firmasına ulaşabilirsiniz.

Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici sosyal medya hesapları varsa UŞAK da bulunan Servis – Tamir için Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Servis – Tamir hakkında bilgi almak için Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici telefon numarası üzerinden yada Uşak Eryiğit Oto Kurtarma Ve Oto Çekici adresinden Servis – Tamir konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

UŞAK firma rehberi ile UŞAK ilçesinde ki işletme bilgilerine, UŞAK nöbetçi eczane, UŞAK taksi telefonu ve UŞAK çilingir telefonu gibi UŞAK ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. UŞAK Servis – Tamir nerede, UŞAK Servis – Tamir nasıl giderim, UŞAK Servis – Tamir yol tarifi ve UŞAK en yakın Servis – Tamir ulaşabilirsiniz. UŞAK ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Uşak Oto Kurtarma Hizmetleri
Yol Yardım Hizmetleri
Kiralık Forklift (günlük,aylık,yıllık) 
Forklift nakli & Taşıma
Söfür Temini 
Vinç Kiralama
Vinç İşletmeciliği

 



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın