Durudem Lazer Kesim Merkezi Hakkında

DURUDEM Lazer Kesim, 45 mm kalınlığa kadar siyah sac, 40 mm kalınlığa kadar paslanmaz çelik, 25 mm kalınlığa kadar alüminyum, 12 mm kalınlığa kadar pirinç levhaları müşterilerinin göndermiş olduğu teknik resme uygun olarak fiber lazer kesim makinelerinde işler. Lazer kesim alanı 6Kw 1500X300 ve 20Kw 2000X6000’ dir.

DURUDEM Lazer Kesim, 270 ton ve 40 ton CNC Abkant tezgahlarında lazer kesim sonrası sac büküm,  şekillendirme işlemi yapar. CNC büküm makinelerinin büküm kapasitesi 0,30 mm ile 12 mm, maksimum büküm uzunluğu 4100 mm, maksimum bükme kapasitesi 270 ton, maksimum büküm kalınlığı Karbon çeliği 12 mm, Paslanmaz çelik 8 mm’ dir.

DURUDEM Lazer Kesim, lazer kesim sonrası hizmetleri (Lazer Kesim, Cnc Abkant Büküm, Silindir Büküm, Kaynaklı İmalat, Talaşlı İmalat, Sac Satışı, Kalite Kontrol, Kalite Kontrol )ile endüstriyel sektör içinde tanınırlığını arttırmıştır.

 

Durudem Lazer Kesim Merkezi

Durudem Lazer Kesim Merkezi, Makine Parçaları Üreticisi sektöründe hizmet vermektedir. TEKİRDAĞ ilinde Çorlu ilçesinde olan Durudem Lazer Kesim Merkezi, Makine Parçaları Üreticisi kategorisinde hizmet veren firmadır. Çorlu ilçesinde Makine Parçaları Üreticisi arandığında Durudem Lazer Kesim Merkezi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. TEKİRDAĞ da Çorlu ilçesinde Makine Parçaları Üreticisi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Durudem Lazer Kesim Merkezi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Makine Parçaları Üreticisi hakkında ki bilgilere ve varsa Durudem Lazer Kesim Merkezi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Durudem Lazer Kesim Merkezi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Durudem Lazer Kesim Merkezi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Durudem Lazer Kesim Merkezi için yol tarifi de alabilirsiniz. TEKİRDAĞ da Makine Parçaları Üreticisi arayanlar için TEKİRDAĞ Makine Parçaları Üreticisi nasıl giderim, TEKİRDAĞ Makine Parçaları Üreticisi nerede, TEKİRDAĞ Makine Parçaları Üreticisi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Durudem Lazer Kesim Merkezi firmasına ulaşabilirsiniz.

Durudem Lazer Kesim Merkezi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Durudem Lazer Kesim Merkezi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Durudem Lazer Kesim Merkezi sosyal medya hesapları varsa TEKİRDAĞ da bulunan Makine Parçaları Üreticisi için Durudem Lazer Kesim Merkezi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Durudem Lazer Kesim Merkezi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Durudem Lazer Kesim Merkezi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Makine Parçaları Üreticisi hakkında bilgi almak için Durudem Lazer Kesim Merkezi telefon numarası üzerinden yada Durudem Lazer Kesim Merkezi adresinden Makine Parçaları Üreticisi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

TEKİRDAĞ firma rehberi ile TEKİRDAĞ ilçesinde ki işletme bilgilerine, TEKİRDAĞ nöbetçi eczane, TEKİRDAĞ taksi telefonu ve TEKİRDAĞ çilingir telefonu gibi TEKİRDAĞ ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. TEKİRDAĞ Makine Parçaları Üreticisi nerede, TEKİRDAĞ Makine Parçaları Üreticisi nasıl giderim, TEKİRDAĞ Makine Parçaları Üreticisi yol tarifi ve TEKİRDAĞ en yakın Makine Parçaları Üreticisi ulaşabilirsiniz. TEKİRDAĞ ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

CNC Lazer Metal Kesim CNC Abkant Büküm Kaynaklı İmalat Talaşlı İmalat Sac Satışı Silindir Büküm Kesim Sonrası Hizmet Kalite Kontrol Lojistik


Referanslar

@conmach, @çorlu @durudem


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın