Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm Hakkında

İnşaat, hafriyat, maden ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren firmamız kurulduğu 2010 yılından bugüne her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutmuş ve kaliteden hiçbir zaman ödün vermemiştir. Üretimini tamamladığı projelerde çizgi üstü standartları yaşam standardı haline getirmeyi başaran Yamalı İnşaat, bugüne kadar tamamladığı projelerle 190’ın üzerinde nitelikli konut, 20’nin üzerinde ticari alan inşa etmiş ve üretilen her yeni projede daha yenilikçi ve ihtiyaçlara cevap verebilecek tüm detayların uygulanması amaçlanmıştır.Bu projelerin birçoğunda hızlı satış rekorlarının ve arzın çok üzerindeki talebin haklı gururunu yaşamıştır.

Yılların deneyimiyle hareket eden Yamalı İnşaat, sektörde verdiği sözü tutan, insanların gelişen dünyadaki isteklerini, ihtiyaçlarını karşılayabilen, yeni teknolojiye ayak uydurabilen bir firmadır.

Yamalı İnşaat Ticaret A.Ş. temelindeki insana ve doğaya saygılı yaşam alanları oluşturma anlayışıyla, yaşama kattığı değer ve müşterileriyle kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratarak büyümeye devam ediyor.

Çan’a değer katan ve ekonomiye yön veren büyük projelerin yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle eğitim, çevre, kültür, sanat ve sağlık alanlarında yürütülen çalışmalara destek vermektedir. Geleceğin Türkiye’sinde, bulunduğu bölgede sektörün en iyisi olmayı hedefleyerek, tüm kaynaklarını bu doğrultuda kullanmaktadır.

Kalite, ayrıntıda saklıdır…

 

Vizyon

Müşterilerini, yatırımcı ve çalışanlarını tatmin eden, mevcut gayrimenkul ihtiyaçlarını doğru projelerle karlı yatırımlara dönüştürmeyi hedefleyen Yamalı İnşaat Ticaret A.Ş, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlarken, konut sahiplerinin satış sonrası  ihtiyaç ve isteklerini karşılamayı amaç edinmiştir.

Çevreye ve kanunlara saygılı tutumlarla ilerlerken koşulsuz müşteri memnuniyetini kazanmak, her projede malzeme, tasarım ve işçilik kalitesini en yüksek seviyede tutarak ileri teknolojilerle deprem yönetmeliğine uygun güvenli yaşam alanları sağlamak Yamalı İnşaat Ticaret A.Ş’nin hedefleri arasında yer alır.

 

Misyon

Misyonumuz öncelikle insanın temel barınma ihtiyacını gidermeyi yalnızca bir mühendislik işi olarak görmeyip tekniğe estetik ve duygu yükleyerek çevreye ve şehre uyum sağlayan,yenilikçi  ve kalıcı yaşam alanları oluşturmak;

Sonra, modernlik, mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşımak ve böylelikle yüceltmektir.

 

Sosyal Sorumluluk

Hizmet verdiğimiz tüm alanlarda "değer yaratma" misyonuyla hareket eden ederken, topluma karşı üstlendiğimiz görevlerin bilinciyle sosyal sorumluluk projelerine imza atmaktayız.Eğitim ve çevreye yaptığımız yardımlarla daha iyi bir toplum, daha iyi bir gelecek ve daha iyi yaşam alanları yaratmayı hedeflemekteyiz.Bölgemizde bulunan eğitim kurumlarının teknik donanım ve malzeme gibi pek çok konuda eksikleri bulunduğunun bilincindeyiz. Eksiklerin giderilmesi için eğitim projelerimizle destek olmaktayız.Evrensel ve ulusal değerlere sahip çıkarak gelecek nesillere katkıda bulunmak için aralıksız çalışmaya devam etmekteyiz.

Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm

Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm, İnşaat sektöründe hizmet vermektedir. ÇANAKKALE ilinde Çan ilçesinde olan Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm, İnşaat kategorisinde hizmet veren firmadır. Çan ilçesinde İnşaat arandığında Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. ÇANAKKALE da Çan ilçesinde İnşaat için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, İnşaat hakkında ki bilgilere ve varsa Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm için yol tarifi de alabilirsiniz. ÇANAKKALE da İnşaat arayanlar için ÇANAKKALE İnşaat nasıl giderim, ÇANAKKALE İnşaat nerede, ÇANAKKALE İnşaat yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm firmasına ulaşabilirsiniz.

Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm sosyal medya hesapları varsa ÇANAKKALE da bulunan İnşaat için Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm sosyal medya hesapları bulunmuyorsa İnşaat hakkında bilgi almak için Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm telefon numarası üzerinden yada Yamalı İnşaat, Harfiyat, Turizm adresinden İnşaat konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

ÇANAKKALE firma rehberi ile ÇANAKKALE ilçesinde ki işletme bilgilerine, ÇANAKKALE nöbetçi eczane, ÇANAKKALE taksi telefonu ve ÇANAKKALE çilingir telefonu gibi ÇANAKKALE ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. ÇANAKKALE İnşaat nerede, ÇANAKKALE İnşaat nasıl giderim, ÇANAKKALE İnşaat yol tarifi ve ÇANAKKALE en yakın İnşaat ulaşabilirsiniz. ÇANAKKALE ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın