Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti.

İnşaat

Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. Hakkında

Şirket Profili

1960 yılında Çorum Kargı Kazası’nda Nuri Usta ve oğullarıyla kurulan mobilya atölyesi, 1988’de İstanbul’da çalışma hayatına tutku ve şevkle büyüyerek günümüze kadar gelmiştir. Kalite, tasarım ve güvenle de sektördeki başarılarına devam etmektedir.

1994 yılında kurulduğu yerde mobilyaya ek olarak ticari deneyimlerini inşaat sektörüne de taşımak isteyen Bilal ŞİMŞEK önderliğindeki şirketimiz, butik tarzı küçük dairelerle başlayarak inşaat sektöründe yerini almıştır. Şirketimiz mobilya ve inşaat alanlarındaki terübelerini, gelişen teknoloji ve günümüz ihtiyaçları ile birleştirerek modern ve prestijli projelerle ismini duyurmaya devam etmektedir.
“İşimizi Severek Yapıyoruz”

Başarımızın asıl kaynağı sıradan yapılar üretmek yerine yürüttüğümüz projelerdeki özgün tasarımlar, işimize duyduğumuz sadakat, disiplin ve inançtır. Bu ideallerimizden dolayı küçük bir kazada ufak bir atölye yerine şimdi bir çok kesimin duyduğu büyük projelere imzamızı atmaktayız. Bu ekibe dahil olan herkes işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.

Misyon ve Vizyonumuz

Şirketimiz, geçen seneler içerisinde binlerce metrekare konut inşa ederek, tamamıyla kaliteye dayalı ve güven veren yaşam alanları üretmeyi ilke edinmiştir. İnsan hayatını doğrudan ilgilendiren bir alanda faaliyet yürüttüğünün bilinci ve ciddiyeti içerisinde ürettiği yapılarda malzeme ve işçilik kalitesinden ödün vermeyerek, depreme dayanıklı, yaşam kalitesini arttıran yapılar inşa etmeye devam etmektedir.

“Sahip Olduğumuz Deneyimi Hak Ettiğimiz Mutluluğa Dönüştürüyoruz…”

 

Kalite Politikamız

  • Modern mimari tasarımları, çağımızın gelişen teknolojisi ile birleştirerek geleceğin estetik, güvenilir ve sağlam yaşam alanlarını sunmak,
  • Kaliteden taviz vermeden ürün ve malzeme seçimi yapmak,
  • Çevreye ve doğaya duyarlı projeler üretmek,
  • Alanlarında uzmanlaşmış kadro ile ekip çalışmasını eksiksiz yürütmek,
  • Yenilikçi ve öncü olmak,
  • Eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamak.

Başkanın Mesajı

Şimşek İnşaat olarak mobilya sektöründeki yarım asırı geçen tecrübemizi, inşaat sektöründeki deneyimlerimizle birleştirerek; geleceğin modern ve güvenilir yaşam alanlarını inşa ediyoruz. Sektöre olan bağlılık ve inancımız, işimize olan sevgimiz ve hizmetimize olan güvenimizle bir çok projeye imzamızı gururla attık.

Yapılarımızda kullandığımız malzeme ve işçilikten asla ödün vermiyoruz. Geliştirdiğimiz mimari projeler ile geleceğe hitap ediyor, deprem yönetmeliğine uygun alt yapı geliştirerek güvenliğinizi başlangıç prensibi ediniyor ve yaşam kalitenizi arttıracak, kullanışlı yaşam alanları sunuyoruz.

Geliştirdiğimiz her projede tasarımı estetikle, teknolojiyi kaliteyle buluşturuyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz her projenin, ülkemiz geleceğine yaptığımız yatırım olduğunun bilinci ile, sahip olduğumuz değerleri koruyor, doğamıza ve kültürel-tarihi mirasımıza sahip çıkıyoruz.

Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti.

Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti., İnşaat sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Ümraniye ilçesinde olan Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti., İnşaat kategorisinde hizmet veren firmadır. Ümraniye ilçesinde İnşaat arandığında Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Ümraniye ilçesinde İnşaat için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, İnşaat hakkında ki bilgilere ve varsa Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da İnşaat arayanlar için İSTANBUL İnşaat nasıl giderim, İSTANBUL İnşaat nerede, İSTANBUL İnşaat yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. firmasına ulaşabilirsiniz.

Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan İnşaat için Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. sosyal medya hesapları bulunmuyorsa İnşaat hakkında bilgi almak için Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. telefon numarası üzerinden yada Şimşek Grup İnşaat Ltd. Şti. adresinden İnşaat konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL İnşaat nerede, İSTANBUL İnşaat nasıl giderim, İSTANBUL İnşaat yol tarifi ve İSTANBUL en yakın İnşaat ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın