Im Tasarım Himetleri Hakkında

İstanbul’da bulunan firmamız 2021 yılından beri yerel ve uluslararası müşteriler için, gömülü sistem yazılımı ve donanımı konularında danışmanlık hizmetleri ile birlikte düşük maliyetli elektronik donanım, yazılım ve sistem tasarım hizmetleri sunmaktadır. Endüstriyel kontrol cihazları, LED aydınlatma ürünleri ve sürücüleri, İnsan Makine Arabirim (HMI) üniteleri konusunda en etkin tasarım firmalarından biridir. İster özel elektronik tasarım olsun ister yeni bir ürün için araştırma - geliştirme konusu olsun size yardımcı olabiliriz. Hizmetlerimiz, müşteri ihtiyaclarına bağlı olarak müşteri ofisinde ve tam zamanlı ya da kendi ofisimizde belirlenen sürede işi tamamlamak için danışmanlık, tasarım, prototip çalışması ve istenilirse seri üretim hizmetinden oluşmaktadır.

Im Tasarım Himetleri

Im Tasarım Himetleri, Elektronik sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Beyoğlu ilçesinde olan Im Tasarım Himetleri, Elektronik kategorisinde hizmet veren firmadır. Beyoğlu ilçesinde Elektronik arandığında Im Tasarım Himetleri olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Beyoğlu ilçesinde Elektronik için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Im Tasarım Himetleri hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Elektronik hakkında ki bilgilere ve varsa Im Tasarım Himetleri fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Im Tasarım Himetleri konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Im Tasarım Himetleri için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Im Tasarım Himetleri için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Elektronik arayanlar için İSTANBUL Elektronik nasıl giderim, İSTANBUL Elektronik nerede, İSTANBUL Elektronik yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Im Tasarım Himetleri firmasına ulaşabilirsiniz.

Im Tasarım Himetleri mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Im Tasarım Himetleri iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Im Tasarım Himetleri sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Elektronik için Im Tasarım Himetleri sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Im Tasarım Himetleri sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Im Tasarım Himetleri sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Elektronik hakkında bilgi almak için Im Tasarım Himetleri telefon numarası üzerinden yada Im Tasarım Himetleri adresinden Elektronik konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Elektronik nerede, İSTANBUL Elektronik nasıl giderim, İSTANBUL Elektronik yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Elektronik ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Donanım Tasarımı: Analog ve Dijital sistemler Her çeşit işlemciler kullanan karmaşık gömülü (embedded) sistemlerin tasarımı Yüksek hızlı DSP işlemcili Sinyal İşleme Sistemleri FPGA ve programlanabilir mantık kullanarak Dijital Devre Tasarımı Özel ihtiyaçları olan uygulamalar için Analog Tasarım LED Aydınlatma Sistemleri LED Sürücü Devreleri (AC, DC ve AC/DC) DMX512 Işık Kontrol Sistemleri Endüstriyel Kontrolör Giriş –Çıkış Üniteleri Haberleşme Sistemleri WİFİ ve Bluetooth ile haberleşme Uzaktan Kumandalı Sistemler Oto led sistemleri Tasarım, prototip ve seri üretiminin tüm süreci için Proje Yönetimi ve Belgelendirme


Referanslar

Özdisan Polatsan Qalite Aks Cooling


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın