Okul Koçum Eğitim Platformu

Eğitim

Okul Koçum Eğitim Platformu Hakkında

Okul Koçum Eğitim Platformu 2013 yılında temelleri atılan okul ve sınav odaklı rehberlik çalışmaları yürüten bir eğitim platformudur. Okul koçum, kurulduğu günden bu yana; eğitim koçluğu, özel ders, psikolog desteği sağlayarak öğrencinin tüm ihtiyaçlarına anında cevap veren bir yapı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Geniş eğitmen kadromuzla İstanbul’un her noktasında kesintisiz hizmetle çalışmalarımızı sürdürmekte, karşılaşacağımız her probleme çözüm olmaktayız. Tek gayemiz; iyi ki okul koçum var demeniz.

Vizyonumuz:

Firmanızın ismi, eğitim ve öğrenmenin değerini maksimize etmek ve her öğrencinin kendi potansiyelini tam olarak kullanabilmesi için gereken destek ve rehberliği sağlamak üzere dünya çapında bir lider olmayı hedeflemektedir. Teknolojiyi ve kişiselleştirilmiş öğrenme yaklaşımlarını kullanarak, öğrencilerin kendine güvenini artırmayı, başarılarını maksimize etmeyi ve hayatları boyunca devam edecek bir öğrenme aşkı geliştirmeyi hedefliyoruz.

 

Misyonumuz:

Öğrencilerin eğitimlerinde ve kişisel gelişimlerinde başarılı olmaları için onlara kaliteli ve etkili online eğitim koçluğu hizmetleri sunmaktır. Her öğrencinin eşsiz olduğunu ve her birinin farklı öğrenme stilleri, yetenekler ve hedefleri olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle, öğrencinin bireysel ihtiyaçlarını ve hedeflerini anlama ve onları destekleme üzerine odaklanan kişiselleştirilmiş bir yaklaşım benimsiyoruz.

 

Değerlerimiz:

Öğrenci Odaklılık: Her öğrenciye eşsiz ve bireysel bir yaklaşım ile hizmet verme konusunda kararlıyız.

 

Kalite: Eğitim koçluğumuzun kalitesini, öğrencilerin eğitim hedeflerine ulaşmalarını sağlamak için sürekli olarak iyileştiriyoruz.

 

Yenilikçilik: Teknolojiyi ve yenilikçi öğrenme stratejilerini kullanarak, öğrencilerin öğrenme deneyimlerini kişiselleştirmek ve geliştirmek için sürekli araştırma ve geliştirme yapıyoruz.

 

Saygı: Her öğrencinin bireyselliğine ve çeşitliliğine saygı gösteriyoruz. Onların öğrenme stillerini, yeteneklerini ve hedeflerini anlamaya ve onları desteklemeye adanmışız.

 

Sürdürülebilirlik: Öğrencilere, hayat boyu öğrenme becerilerini geliştirebilmeleri ve başarılarını sürdürebilmeleri için gerekli araçları sağlama konusunda kararlıyız.

Okul Koçum Eğitim Platformu

Okul Koçum Eğitim Platformu, Eğitim sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Eyüp ilçesinde olan Okul Koçum Eğitim Platformu, Eğitim kategorisinde hizmet veren firmadır. Eyüp ilçesinde Eğitim arandığında Okul Koçum Eğitim Platformu olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Eyüp ilçesinde Eğitim için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Okul Koçum Eğitim Platformu hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Eğitim hakkında ki bilgilere ve varsa Okul Koçum Eğitim Platformu fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Okul Koçum Eğitim Platformu konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Okul Koçum Eğitim Platformu için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Okul Koçum Eğitim Platformu için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Eğitim arayanlar için İSTANBUL Eğitim nasıl giderim, İSTANBUL Eğitim nerede, İSTANBUL Eğitim yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Okul Koçum Eğitim Platformu firmasına ulaşabilirsiniz.

Okul Koçum Eğitim Platformu mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Okul Koçum Eğitim Platformu iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Okul Koçum Eğitim Platformu sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Eğitim için Okul Koçum Eğitim Platformu sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Okul Koçum Eğitim Platformu sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Okul Koçum Eğitim Platformu sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Eğitim hakkında bilgi almak için Okul Koçum Eğitim Platformu telefon numarası üzerinden yada Okul Koçum Eğitim Platformu adresinden Eğitim konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Eğitim nerede, İSTANBUL Eğitim nasıl giderim, İSTANBUL Eğitim yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Eğitim ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

eğitim koçu, öğrenci koçu, eğitim koçluğu, öğrenci koçluğu, özel ders, LGS Koçu, YKS Koçu, Eğitim koçu fiyatları, Öğrenci koçu seans ücretleri


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın