İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Deri Ürünleri Tedarikçisi

İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hakkında

Köklerimiz dedemiz İbrahim YILMAZ’ın 1983 yılında debbağılık mesleğine ilk adımını atması vesilesiyle Uşak ilinde kurulan Yılmaz Deri firmasına dayanmaktadır. Büyüyen ticareti faaliyetlerimiz sonucu 2. Kuşak olan Necmettin YILMAZ geleneksel üretimden, yenilikçi üretime geçiş amacı ile 1995 yılında İkbal Deri’yi kurmuştur. İlerleyen yıllarda yine Uşak’ta deri mont üretim tesisini faaliyete geçirerek deri ve deri mont üreticiliğine devam etmiştir. 2010 yılında İzmir’de kurulan ikinci üretim tesisi ile yıllık ortalama 50.000 adet üretim kapasine çıkmıştır. Birçok ulusal markaya üretim yaparak, dürüst ticaret anlayışı ile gerek kalite gerek tasarım ve pazarlama noktasında firmamıza birçok tecrübe kazandırmıştır. İkbal Deri yeni satış sistemlerine ve teknolojiye adapte olup 2015 yılında e-ticaret hayatına başlamıştır. Vizyonumuz daha yenilikçi daha modern üretim yaparak yurt içi ve yurt dışı pazarlarda ilimizin ve ülkemizin değerlerini katma değerli ürünler üreterek ekonomiye kazandırmaktır. Müşteri odaklı kaliteli ürünler ve ulaşılabilir fiyat politikamız ile ikbalderi.com ve e-ticaret platformlarında ülke vatandaşlarımıza ürünlerimizi sunmaktayız. Yapılan AR-GE çalışmaları ile 3. Kuşak temsilcilerimizin vizyon ve enerjisi ile e-ticaret ve e-ihracat kanallarında İkbal Deri ve Dericlass markaları ile kendi ürettiğimiz, tamamı gerçek deri olan tasarım ve modellerle her geçen yıl bir adım daha ileriye giderek ülkemize hizmet etme yolunda devam etmekteyiz.

İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Deri Ürünleri Tedarikçisi sektöründe hizmet vermektedir. UŞAK ilinde Uşak ilçesinde olan İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Deri Ürünleri Tedarikçisi kategorisinde hizmet veren firmadır. Uşak ilçesinde Deri Ürünleri Tedarikçisi arandığında İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. UŞAK da Uşak ilçesinde Deri Ürünleri Tedarikçisi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Deri Ürünleri Tedarikçisi hakkında ki bilgilere ve varsa İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi için yol tarifi de alabilirsiniz. UŞAK da Deri Ürünleri Tedarikçisi arayanlar için UŞAK Deri Ürünleri Tedarikçisi nasıl giderim, UŞAK Deri Ürünleri Tedarikçisi nerede, UŞAK Deri Ürünleri Tedarikçisi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi firmasına ulaşabilirsiniz.

İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi sosyal medya hesapları varsa UŞAK da bulunan Deri Ürünleri Tedarikçisi için İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Deri Ürünleri Tedarikçisi hakkında bilgi almak için İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi telefon numarası üzerinden yada İkbal Deri Tekstil İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresinden Deri Ürünleri Tedarikçisi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

UŞAK firma rehberi ile UŞAK ilçesinde ki işletme bilgilerine, UŞAK nöbetçi eczane, UŞAK taksi telefonu ve UŞAK çilingir telefonu gibi UŞAK ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. UŞAK Deri Ürünleri Tedarikçisi nerede, UŞAK Deri Ürünleri Tedarikçisi nasıl giderim, UŞAK Deri Ürünleri Tedarikçisi yol tarifi ve UŞAK en yakın Deri Ürünleri Tedarikçisi ulaşabilirsiniz. UŞAK ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Deri Mont, Mont, Deri Giyim, Deri


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın