Altındağ Osgb Hakkında

1 Temmuz 2020 tarihi itibari ile bütün işyerlerine, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi bulundurma zorunluluğu başlamıştır..

Altındağ osgb olarak , İzmir ili bölgesi ve çevre illerde İş Sağlığı Ve Güvenliği konusunda ve işe giriş personelin tahlil tetkikler konusunda hizmet vermekteyiz.

 

6331 sayılı kanun çerçevesinde İşyeri hekimi ve İş güvenliği uzmanlarımız;

ziyaret planına göre haftalık,15 günlük ve ya aylık işyeri ziyaretleri gerçekleştirmektedirler.

Mevzuatın gerektirdiği işlemler yapılıp dökümantasyonu sağlanmaktadır.Gerekli tespit ve öneriler raporlanmaktadır.

Bu bağlamda size gönderilen Yıllık Çalışma Planında ayrıntıları görüleceği üzere aşağıda belirtilen maddelerdeki konularında uzman hizmeti verilmektedir.

 

1-İSG Katip uzman ve işyeri hekim sözleşmeleri

2-Yıllık çalışma ve Yıllık eğitim planları

3-Risk Analiz Değerlendirme Raporu

4-Acil Durum Eylem Planı

5-Personelin İSG Eğitim Sertifikaları

6-Personelin Çalışabilir Sağlık raporları

7-Risk Değerlendirme Ekibinin kurulması ve Eğitimi

8-Çalışan temsilcisi ve Destek personelinin eğitimi

9-Kişisel koruyucu donanımlarının belirlenmesi 

10-İSG talimatlarının hazırlanması

11- Periyodik muayenelerin planlanması

12-İlkyardım konusunda bilgilendirme

 

Yasal mevzuat gereği, her şirketin yapılması zorunlu evraklarını, eksiksiz ve tüm işlemleri üstlenerek, siz değerli şirketlerimizi güvence altında, daha verimli çalışmasına odaklanmaktayız. Geri dönüşlerinizi temenni eder. Sağlıklı Çalışmalar Dilerim.

 

 

Altındağ Osgb

Altındağ Osgb, Danışmanlık sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Torbalı ilçesinde olan Altındağ Osgb, Danışmanlık kategorisinde hizmet veren firmadır. Torbalı ilçesinde Danışmanlık arandığında Altındağ Osgb olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Torbalı ilçesinde Danışmanlık için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Altındağ Osgb hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Danışmanlık hakkında ki bilgilere ve varsa Altındağ Osgb fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Altındağ Osgb konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Altındağ Osgb için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Altındağ Osgb için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Danışmanlık arayanlar için İZMİR Danışmanlık nasıl giderim, İZMİR Danışmanlık nerede, İZMİR Danışmanlık yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Altındağ Osgb firmasına ulaşabilirsiniz.

Altındağ Osgb mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Altındağ Osgb iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Altındağ Osgb sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Danışmanlık için Altındağ Osgb sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Altındağ Osgb sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Altındağ Osgb sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Danışmanlık hakkında bilgi almak için Altındağ Osgb telefon numarası üzerinden yada Altındağ Osgb adresinden Danışmanlık konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Danışmanlık nerede, İZMİR Danışmanlık nasıl giderim, İZMİR Danışmanlık yol tarifi ve İZMİR en yakın Danışmanlık ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın